Restaurant Cibo

A Club
choice
Discounts on
Alfa-Bank premium cards

This contemporary Italian cuisine restaurant is on the ground floor of the House of Writers in the 19th century historical mansion. The menu offers signature Italian dishes from chef de cuisine Vadim Borisikhin who graduated from Le Cordon Bleu culinary school and apprenticed in Michelin-starred restaurants in Europe. For the weekends, the chef creates special menus, punctuating the weekday routine with artichokes, morels, truffles, and guest sets from other chefs. Anatoly Kazakov and Khezret-Arslan Berdiev have already put in their dinner appearances.

Chef's recommendations

  • Рекомендации бренд-шефа Вадима Борисихина
  • Пьемонтский тар-тар из говядины с перепелиными желтками, пармезаном и картофельным паве
  • Орзо, королевские креветки, томатный биск
  • Рыбный суп «alla trapanese»: королевская креветка, лосось, сибас, окунь, бриошь, оливки таджаска, томаты конфи, чоризо
  • Филе лосося на гриле, обжаренная полента, соус просекко, крем спаржа, глазированные овощи: мини-кукуруза, стручковый горошек, редис
  • Римская пицца «Пепперони»

Chef Bartender's recommendations

  • Рекомендации шеф-бартендера Романа Горского
  • «Малиновый Итальяно»
  • New York So Clean
  • «Облепиха-маракуйя»
  • «Груша-лайм-эстрагон»
  • «Черника-пихта-ройбуш»